Coaching

Last van: stress, faalangst, piekeren, onvrede met jezelf- je omgeving en/of je situatie, onzekerheid over je toekomst, besluiteloosheid, meer willen halen uit jezelf en je medewerkers, gebrek aan richting - doelloosheid, geen keuzes kunnen maken, ongewenste emoties, sombere gedachten, hardnekkige belemmerende overtuigingen, relaties die negatieve energie kosten,… zomaar een greep uit wat aan de orde kan zijn. Herkenbaar? Op zoek naar verandering?

Coaching: is gericht op het verdiepen van het bewustzijn voor wat betreft de effecten van het eigen gedrag. De bedoeling is dat je in beweging komt. Coaching bied de techniek die bij uitstek geschikt is om mensen te begeleiden door een verander proces.

Counseling

Last van: aanhoudende stress, een gevoel van niet gelukkig zijn of het niet optimaal kunnen functioneren?

Wil je inzichten verkrijgen in (levens)vragen, over het nut van het eigen bestaan, waar naar toe te willen in je het leven of ben je onzeker of wil je ontdekken of 'goed bezig bent'?

Counseling: is een laagdrempelige vorm van hulpverlening. Het gaat verder dan coaching. Het doel van counseling is mensen helpen bij het oplossen of hanteren van problemen, het vinden van antwoorden op vragen en het ontwikkelen van kennis en vaardigheden.

Counseling richt zich op problemen en vragen met een (lichte) psycho-sociale achtergrond, waarbij er geen sprake is van een psychiatrische stoornis